URMARITI-NE PE FACEBOOK
Introducere » PRODUSE ALIMENTARE » Sos paste Barilla "Ragu Montanaro" cu ciuperci 300 g
Proprietati: Sos paste Barilla "Ragu Montanaro" cu ciuperci. Carnati rumeniti cu vin alb, rosii gustoase, ciuperci Chamoignin si Porcini. Este ragu-ul aromat a traditiei montane, preparat cu grija si rabdare, fara conservanti adaugati. Gata pentru a darui pastei aroma bucatariei italiene.
Instructiuni de utilizare: Incalziti la foc mic sau in microunde dupa ce ati indepartat capacul si varsati direct pe paste in tigaie.
Ingrediente: apa, concentrat de rosii 16%, pulpa de rosii 15%, carne de porc 15%, ciuperci Champignons 12%, ciuperci Porcini 3,8% (din care uscate rehidratate 3,3%),carnati 3%(carne de porc, sare,zahar,vin alb,usturoi,piper),morcov,ceapa,vin alb 2%, ulei de floarea soarelui,amidon de porumb,aroma(lapte),sare,telina,zahar,cimbru 0,1%,piper negru.